Despre noi

Site-urile bistos.ro și biztos.ro sunt un proiect al Asociației Podium inițiat și coordonat de Valentin Covaciu, Lehel Szakács și Andrei Vornicu.

Scopul “bistos&biztos” este promovarea literaturii contemporane de limbă română și maghiară. Încurajăm traducerile textelor literare și colaborarea între artiști vizuali, designeri, artiști din artele performative, specialiști în marketing și/sau comunicare, antreprenori și scriitori contemporani.

“Scriitori la școală” și “bistos&biztos” sunt două proiecte diferite ale Asociației Podium. Pentru început, majoritatea conținutului de pe cele două site-uri este generat de proiectul “Scriitori la școală”.

Din echipa proiectului „Scriitori la școală” (2019) fac parte: Andrei Vornicu, Lehel Szakács, Miruna Lavinia, Szilágyi Panna, Valentin Covaciu și Szász Gyopár.

Asociaţia Podium susține dezvoltarea cunoașterii și performanței artistice, științifice și sportive. De asemenea, inițiază proiecte în acest sens, dezvoltând un climat liber și constructiv, în care omul să dea măsura potențialului și a valorii sale.

Contact

Andrei Vornicu

andreivornicu89@gmail.com

Lehel Szakács

lehel.szakacs1@gmail.com

Valentin Covaciu

vali.covaciu@gmail.com

 

asociatiapodium.ms@gmail.com

0744 277 610